Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blir med skåne idag


nej inte sprit

efter åtta år av vänskap och sex månader av kärlek
går nu flyttlasset
finns väl inget bättre sätt
att fira detta jubileum än att sätta bo




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP