Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös

Snart ska jag flytta
bryta upp
från det ställe
jag så länge
kallat hem

Det känns inte
som hemma längre
trots att jag fortfarande
bor där

Jag har inte
något nytt hem
ännu
bara en adress
och
ett oinrett något
som inte är någonting
ännu

Jag finns
någonstans
i mitten

i ett
ingenmansland

där jag ensam
driver runt
i ett stort
ingenting




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-01 15:53



Bookmark and Share


  Knådan
Har läst dina dikter och de beskriver för mig uppbrott i relation, ny bostad och en ny tillvaro i kontrast mot det gamla invanda.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP