Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Mina ord har tystnat
Räcker orden inte till
eller är de överflödiga?
Tystnaden skrämmer mig
för orden är vägen till dig
ändå är tystnaden med dig
så talande, lugnande
Jag vill inte vara utan
vår tystnad.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 16:57



Bookmark and Share


  Amari
När man är obesvärad av tystnad tillsammans med någon, då har man kommit varandra nära.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP