Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En biologisk sensation av stora mått !


En gul varg har siktats vid Sarek !

Enligt Karl Karlsson från Fältbiologerna i Lapplands Län så såg en trio biologer en knallgul varg alldeleles intill Sareks Nationalpark . Det var natten till idag som de, i skenet från sin bils helljus kunde se detta biologiska unikum ! Vargen flydde sedan in i Sareks Nationalpark .

- Troligen handlar om en pigmentavvikelse , i övrigt var vargen helt normal ,till både storlek , utseende och beteende ,sade Karl Karlsson . Filmbilder kommer att visas över hela världen idag . En massinvasion av biologer väntas och de lokala stuguthyrarna gnuggar händerna av förtjusning !


Källa: Okänd tipsare ....


------




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
coolt... natten till April april o allt... förmodligen var det bara min ande som var ute på ett poesistråk... : )
2013-04-01

    ej medlem längre
låter ju lite konstigt men om den okända tipsaren har sagt det så..
2013-04-01

  aol
hahaha låter som ett skämt,
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska