Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sensationell förändring av Konstitutionsutskottet !


Sanningskommissionen !

Idag trädde alla riksdagens partiledare fram i en gemensam presskonferens , inklusive Stefan Lövfén ,som ju inte finns med i riksdagen . Statsminister Reinfeldt tog till orda :" ALLA partiledare är överens, vi döper om Riksdagens Konstitutionsutskott till Sanningskommissionen för att , i framtiden, GARANTERA att endast hela sanningen och intet annat än sanningen ska komma fram ,hur KÄNSLIG fråga det än är som dyker upp på Sanningskommissionens bord !"
Vad härligt ,anser jag, nu kan vi se fram emot ett MIRAKEL av ärlighet och uppriktighet , ALLT skumt ska belysas och AVSLÖJAS !
Månntro det här ÄR ett ........?



------




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-01 20:37



Bookmark and Share


  aol
haha, gillas,
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska