Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda människor

De har en förmåga
att dyka upp precis när man behöver dem
Det finns inga hinder
såsom hudfärg eller språk

De är vackra oavsett utseende
rika bortom egendom
och de ger av det de har

Det är en förbindelse
mellan själar
en nyckelring som bringar lycka
när det är dags för farväl

och en förhoppning
att mötas igen




Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 22:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av "änglar" som korsar vår livsväg.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt