Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyköping


promenad längs ån

sol på uteservering



gästabudstankar


helt oavsett menyval

äts det hemma på torsdag




Bunden vers (Tanka) av Jnåt
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt