Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar ska

skaffa sig ett lösskägg
en rockator
manschettknappar med din bild på

och finnas till när du behöver mig.




Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 22:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Lyckliga det barnbarnet
2013-04-29

  catharina.jerbo VIP
en äkta IrmaMoffa!
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt