Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku


Boll genom luften
gråblå över blekgul slätt
och bergens rand - blåmes




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 23:20



Bookmark and Share


  aol
en så fin haiku,
2013-04-03

  Nanna X
vacker fågel, vacker dikt!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP