Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade inte tänkt

Jag hade inte tänkt
släppa in dig
i mitt hjärta
när du knackade på

Jag tänkte bara se
vem det var

Jag gläntade
på dörren
kikade ut
och
där var du

Jag hade inte tänkt
men

Du klev in
trots att du
nog inte
menade
och
jag släppte in dig
trots att jag inte borde

Jag hade inte tänkt


Inget rum fanns färdigt
och
jag lät dig gå
bara för att
senare
låta dig återvända
igen
och
igen

Jag hade inte tänkt
för

Där fanns inte rum
men
din plats blev större
för varje gång
jag lät dig återvända

Jag hade inte tänkt


För jag vet inte
om du egentligen
tänkte på
vad du gjorde
eller
vad du ville

Jag hade inte tänkt
släppa in dig

Jag hade inte tänkt
att mitt hjärta
skulle bli fullt
av någon
som inte ville
vara där




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-02 19:45



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Fint skrivet, men sorgligt!!!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP