Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du släckte min dag

 

Ur minnet växer saknad och längtan

jag hör dig fortfarande andas behag

i mina händer lever än känslan

av din doft då du släckte min dag

 

Jag ser din klänning dansa över vattnet

bär ditt skratt i sommarvindens blick

inget kan ta mig bortom din kärlek

inte dölja de ärr som jag fick.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-02 20:19



Bookmark and Share


  Tess74
Starkt!
2013-04-07

    Bealis
åh.. Så känner jag med.
2013-04-07

    ej medlem längre
den känns.. stark text..
2013-04-02

    ej medlem längre
Vacker dikt fylld med vemod.
2013-04-02

    ej medlem längre
Med mjuk hand formar du ord som rör hjärtat att läsa.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP