Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Steg in i badrummet...vars golv var fullt av vatten. Därför denna text


DEN TOKIGE

Den tokige

 

Städar och städar

 

Den kloke

 

behärskar kaos




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-02 20:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
+++++
2013-04-08

  Lars Hedlin
Bra skriftat.....
2013-04-03

  Ninananonia VIP
:)
2013-04-02

  Mona Nordkvist VIP
Ja...sa jag högt för mig själv när jag läste dina rader.
Så är det ju.
Själv är jag lite av båda.
How about you? :)
2013-04-02

  Carina Bendix
Ja, det är sant..;)
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
O, det har jag varit med om...det gäller att hålla sej lugn...
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP