Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katharsis

Jag har sett livet
och därmed döden
bett om förlåtelse
och tillfrisknande

Vartenda ord är sant

Inget är som det var
allting är som det är
och vad det blir
är bortom våra ord

Där jag är mår jag bra
vinden tar hand om mig

Men du,
var är din vind?




Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-03 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt