Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla känslor




alla känslor
alla
är fästen

även hatet
du tror ska separera
hålla dig ifrån




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-03 10:53



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Hatet, lika relevant och levande som kärleken. Bra så.
2013-04-07

    ej medlem längre
applåderar och bugar, du är bra! :)
2013-04-07

  Densen VIP
...min filosofi:)
2013-04-03

  SatansSon VIP
känslor är opålitliga. bra skrivet.
2013-04-03

  smultronbergen VIP

Vad är det med människan
Gunnar? Huva att vi känner så
mkt, och hatet, grunden till kärlek,
betydelsen av att bli sedd och inte
bli det, ja bäst att känna lite försiktig
irritation, någon kan ju tro att jag
behöver något. På allvar dessutom !

/ din lilla Freud, :)
2013-04-03

  kerstin skriver VIP
det är lätt att tro att man ska hålla vissa känslor stången, men jag tror dikten leder rätt i att omfamna dem och låta dem finnas. jag kommer osökt att tänka på ordstävet "Keep your friends close and your enemies closer"
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP