Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet




Jag hör hur våren skriker där ute

Kom ut! Kom ut!

Men jag stannar här

I mörkret

En liten stund till

För här är jag trygg




Fri vers av Tess74
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-03 11:40



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
usch ja... den känslan har man upplevt.
2014-10-30

  SatansSon VIP
den var mysig.gå inte ut i mörkwret. farligt för kvinnor.
2013-04-03

  Densen VIP
Vackert! våren kan nog också betyda en massa måsten...men tänk på ditt inre monster;)VINN kampen;)
2013-04-03

    ej medlem längre
vacker vemodston..
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74