Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 rim

 

självgodhet faller 
bland maktspelets koraller
knark som kristaller
värdetransport i synkade overaller
polissiren: satan kravaller
förlorad bakom järngaller
ut på gården med jämna intervaller
kort tid i frihet, återfaller
guld, gräs och tungmetaller
stockholmstempo, förfaller
kebab o pizza, saggy-daller
nutid på plattan: raskravaller
anonymt fega de anfaller
på flashback tröttsamt skvaller
tandläkaren: tidningar från aller
utanför tiggare som bönfaller.



Bunden vers (Rim) av Per Blomqvist
Läst 636 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2013-04-03 11:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ha du kikat i baklängesordboken ;) 16 hela är välmarscherat! tror inte jag skulle klarat fler än kvadratroten ur dem...
2013-05-13

  tomas nannesandberg
Va fin skilldrig av en brutalt tröstlös verklighet. jag känner igen mig i temtiken. brabra!!
2013-04-10

  anits VIP
Mycket bra
2013-04-03

  walborg
Bravo!
2013-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt läckert...
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Wow! Värt stora applåder bara för rimmandet! Och att dessutom få till ett innehåll som faktiskt innehåller något väsentligt är skickligt!
2013-04-03

  SatansSon VIP
den ballaste rimdikt jag läst nån gång.-
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist