Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PESSIMISTENS ORD

Jag tar mina ord

ur rummen

i mitt hjärta

 

Har svårt

att hitta dörren

till det ljusare

rummet

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-03 18:28



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Guld!!!
2013-04-08

  Lars Hedlin
Hoppas du finner en väg :) kram
2013-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas det finns en springa i dörröppningen som släpper igenom lite ljus...
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP