Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan det skrivna ordet

 

Jag lämnade min sommar

i dina salta fotspår

under Turkiets sol

brände jag våra minnen

 

I stillhet reste jag längre

in i glömskans parnass

 

Utan det skrivna ordet

blev ensamheten mitt minnesmärke

utan mina bilder av dig

var jag ingen alls.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-03 20:06



Bookmark and Share


  Lethra
vackert
2013-04-03

    ej medlem längre
Dina ord lyckas alltid beröra sinnen som känns både vackra och vemodiga.
2013-04-03

    ej medlem längre
vemodig och vacker..
2013-04-03

  HQ
Stillsamt vacker läsning som liksom är insvept i sommardimma.
Snyggt!
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP