Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå socialdemokraternas kapitulation för VINSTEN inom Äldrevård, Sjukvård och Skola...


En enkel fråga till SAP:s Partiledning !

NÄR försvann det sociala i ert partinamn , under Persson ,eller ? Varför inte ett namnbyte : "SPEKULATIVDEMOKRATISKA AVSIKTSPARTIET " ?




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-04 14:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
VAD ÄR EN ÄKTA ARBETARE DÅ??? ÄR JAG DET, SOM JOBBAR I FÖRSKOLAN???

LÖFVEN HAR EN BRA POLITIK, HAN KOMMER ATT SLÅ ALLA MED HÄPNAD. SPELAR INGEN ROLL VAD DU SKRIVER HÄR, MATS. DET FINNS INGET BÄTTRE ALTERNATIV FÖR SVERIGE ÄN SOCIALDEMOKRATERNA.
2013-04-07

  Mats Henricson
Till Pg: Problematiken med arbetslösheten är inget NATIONELLT problem ,egentligen, därtill är vi alltför BEROENDE av omvärlden, EXPORTEN styr mycket av våra jobb, plus att vi har många UTLÄNDSKA koncerner inom vårt näringsliv........ Endast inom den OFFENTLIGA sektorn (som KRYMPER , p g a en "offentlighetsfientlig" Alliansregering) kan vi REGLERA arbetslösheten själva och ,det VET vi ju alla, Statens, Landstingens, Länsstyrelsernas och Kommunernas RESURSER ÄR BEGRÄNSADE !!!!!!!
2013-04-07

  Mats Henricson
KOM IHÅG : SATIR är ett medel för att PROVOCERA och ge möjlighet till att FÖRBÄTTRA, satir slår INTE alltid sönder, den kan också bygga upp !
2013-04-07

  Mats Henricson
Sörmlandstinget ÄR socialdemokratiskt, här har bl a Psykiatrin gått i kvav, en massa unga, tablettberoende "Zombisar" vandrar omkring i sina pillerdvalor, senast i förra veckan var det en ung kille här i Eskilstuna ,som haft långvariga psykiska problem, han slängde sig framför tåget från Stockholm och finns inte mer.............Vad säger landstinget om denna situation ? Svar: INGENTING ! De har fullt upp med sina höjda arvoderingar och skattebesparingar !
2013-04-06

  poetryGirl
Löven kan och kommer inte kunna trolla fram tusentals jobb, detta är pinsamt
2013-04-04

    ej medlem längre
Bra fråga.
2013-04-04

  Mats Henricson
Några äkta arbetare finns ju inte kvar , det var ju länge sedan Löfvén stod i produktionen och det sociala engagemanget har ju fått mycket stryk under årens lopp, se bara på de socialdemokratiskt styrda landstingen ,deras sjukhus är lika kaotiska som de borgerligt styrda !
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska