Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SJÖ

Kärlekens sjö

är full av röda hjärtan

 

Där bildar guldfiskar ringar 

på ytan

 

Kärlekens sjö

den fryser aldrig

Den värms av alla vackra tankar

som släppts däri

 

Kärlekens sjö

den finns överallt

Lägg dina varma tankar där

för att hålla den ofrusen och öppen

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-04 19:19



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så vacker hyllning till kärleken.
2013-04-12

  Undine
Härligt! Vi måste alla vårda den.
2013-04-08

    ej medlem längre


UNDERBAR ...
2013-04-05

  Lars Hedlin
Så fint skrivet! Gilllas :)
2013-04-05

  Densen VIP
Skulle vilja veta var denna sjö finns:)
2013-04-04

  Ninananonia VIP
:)
2013-04-04

  Carina Bendix
Jättefint!
2013-04-04

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord här.
2013-04-04

    ej medlem längre
varm och vacker dikt - bravo..
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP