Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 ORDARE

 

 

Godtrogen

 

dålig

 

egenskap




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 17:32



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Godtrogen



dålig



egenskap


varför ?

2013-04-08

  Densen VIP
Man blir värnlös:)Vet...:)
2013-04-06

  Lars Hedlin
JA sannt, men tyvärr mycket vanligt i vår värld.....
2013-04-06

    ej medlem längre
i en dålig värld...
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP