Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med tveksamhet






Nu öppnar hon dörren

Släpper ut det som gör ont

Bort!

Kom inte hit mer

Hon är ett vrak

Trött på tveksamheter



Nu öppnar hon dörren

Säljer hjärtat

Sätter sig i solen

Tänker på det som väntar

Jagar bort det som stör henne

All tveksamhet är borta






Fri vers av Tess74
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 19:04



Bookmark and Share


  Densen VIP
Vårstädning,inget är så skönt som rena rum, hos mej blir det alltid kvar lite skit i hörnen...;)!Vet att det är så, somliga människor har ändå två...hjärtan:)

Skön melodi i din text!:)
2013-04-06

  SatansSon VIP
den var cool.
2013-04-05

  JojoMadCat
:-)
2013-04-05

    ej medlem längre
Fick en känsla är positiv
2013-04-05

  Angel of love
Bra!!
2013-04-05

    ej medlem längre
dramatisk!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74