Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lämnade mig

 

När du lämnade mig

såg jag mig en dag

famlande i mörka gränder

drogs jag mot ljuset

som inte var min saga

som inte var du

 

När du lämnade mig

tystnade min sång

i fågelns näbb

 

När du lämnade mig

brann våra årstider

under mina steg

 

När du lämnade mig

frös mina tårar

mina händer

mina tankar

 

När du lämnade mig

frös du mig naken.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-05 19:45



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
När du lämnade mig

frös du mig


naken.


Mmmm...skönt ...att vara naken...
2013-04-14

    ej medlem längre
Nakna osminkade ord om en sorg.
2013-04-05

    ej medlem längre
En berörande känsla i alla dina ord...vemod, skönhet och en sorg som andas mellan raderna.
2013-04-05

    ej medlem längre
vemodigt på gränsen till sorgsen text men vacker..
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP