Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

När jag föll
sa han

trodde du
jag tänkte
låta dig falla

nej
det trodde jag inte
sa jag

när han
försiktigt
lade mig ner

och

jag föll

och

jag föll

och

jag fortsatte
att falla




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-04-05 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP