Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oinbjudna

Hemma
på jobbet
i kön i affären

Tankar känslor
tränger sig på

Oinbjudna

Dom kommer
och går
som dom vill

Oinbjudna

Farliga
härliga
ljuvliga

Jag är
hemma
på jobbet
i kön i affären

och

blir alldeles matt

Tänk
om någon visste




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-04-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP