Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen





När hon la sig i sängen

Placerade sina fingrar

I sitt underliv

Smekte sig själv varm

Kunde hon känna själen där inne

Den var den som vibrerade när hon kom




Fri vers av Tess74
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 23:27



Bookmark and Share


  Densen VIP
Finns nog ingenting att dölja...vad jag ser och känner! en doft av...som letar sej in i min näsa;)Älskar vibrerande själar!
2013-04-06

    ej medlem längre
bedårande...vackert
2013-04-06

  SatansSon VIP
jordgubbsodlare säbger det så bra saå jag har iknget att tillägga.
2013-04-05

  Jordgubbsodlare
Tappar andan! Det här är perfekt erotik! Poetiskt, kort och kärnfullt, direkt och fullt av känsla!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74