Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg och saknad efter en mors bortgång kan även ge kraft att komma vidare.....


Sorgens kraft



Den sorg och saknad
efter mors bortgång
tänker jag behålla

den har blivit en del
av mig

som luften jag andas
att vardagen kommer
och går

människor jag möter
öppnar jag mig inför
mer än förut

mörkret för med sig
ångest liksom då
när mor kallade in
mig som liten

sorgen har blivit
en del av mig...

ibland kurar jag in
mig i sorgens
svarta täcke
så förtrogen
har jag blivit
med döden

att jag nu känner
starkt inför livet
som jag inte gjort
förut.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-25 21:25



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag känner också igen mig i detta...
Sorgen gör även bra saker med en, som man inte anade innan.
..."att jag nu känner
starkt inför livet
som jag inte gjort
förut"... så sant!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg