Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mörker





Ibland blir känslan där inne så tung

Övermäktig

Den sliter tag i mig

Släpper inte

Ibland orkar jag inte hålla masken

Då ramlar jag

Fort

Ner i hålet

Där stannar jag ett tag

Tills det mörka ljusnar

Tills det blir dag igen




Fri vers av Tess74
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dina ord krockade väldigt med mitt inre, tack !
2013-04-06

  Densen VIP
Kunde inte sagt det bättre själv:)
2013-04-06

  SatansSon VIP
bäst så tror jag. dagsljuset är friskare än nattmörkret.
2013-04-06

    ej medlem längre
berör..
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74