Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otaligt


icke blott orden

inte ens skiljetecken


beskriver alltet


det oskrivna delar plats

med mellanrummens tystnad







Bunden vers (Tanka) av Jnåt
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 15:06



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Delar denna känsla fullt ut!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt