Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontan glädje just nu.... Ljudfil: GOSPEL HYMNAL - HE'S GOT THE WHOLE WORLD IN HIS HANDS ---->


I Din hand

 

 

Är inte ensam

inte en enda

sekund

 

Du finns inuti

runtomkring

ja överallt

 

Tackar för

alla

älskade Vänner

kända

och

okända

 

Älskade av Dig

Universums

uppehållare

 

Du som håller

vår lilla blåa planet

Jorden

 

ja själva Livet

i Din mjuka

starka hand

 

 

*




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 466 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-06 19:59



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Älskar denna vers jättemycket för exakt så känner jag också...
Jättevacker och jag behåller den som bokmärke så att jag kan
läsa den flera gånger!!! :-) Skönt att läsa något positivt och vackert!!! :-)
2013-04-09

  ULJO
Hoppfull läsning
2013-04-08

  Ljusletaren
Detta är sann glädje ... tack/ kram
2013-04-08

  Eva Helene VIP
Stark är din tro och du förmedlar det väl.
2013-04-07

    ej medlem längre
En underbar trygghet.
2013-04-07

  Nina.H
Härliga hoppfulla ord!
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket glädje i dina ord men också tacksamhet...
2013-04-07

  Lars Hedlin
VArmt och själsigt
2013-04-07

  walborg
Fint att läsa
2013-04-07

  Palett
Du skriver så trosvisst och vackert !
2013-04-06

  aol
underbart skaldat,
2013-04-06

    ej medlem längre
En varm underbar glädje som smittar av sig!
2013-04-06

    ej medlem längre
Underbart vacker är din kärlek.
2013-04-06

  Ninananonia VIP
Härlig :)))
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter