Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till T


Inspiration under dina läppar

Vet du
att jag samlar en famn mod varje dag
mod nog att se dig i ögonen
Vet du
att jag vågar glänta allt mer och mer
på den där dörren jag ansträngde mig så för att stänga ordentligt
Vet du
att jag har börjat fantisera så smått
inspirationen fann jag under dina mjuka läppar
jag drömmer om kyssar
Vet du
att jag sover tryggt intill dig
du ger mig en sömn nästan vacker
och vaknar jag för en stund
kan jag titta på skuggorna ditt ansiktes drag skapar
och sen somna om alldeles lugn
Vet du
anar du
kan du förstå
att du är priviligerad
du har fått äran
till en ärlig chans
att komma åt mig








060222




Fri vers av Aenima
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima