Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade orden i titeln någonstans och byggde dikten på dem.


Mindre dödlig ammunition

Militant ångest
slaktar och slåss
anfaller bakifrån
med mindre dödlig ammunition
för att lidandet ska bli fulländat
inte ta slut
skonsamt snabbt
Med kängor med hättor av stål
marscherar ångesten i kaostakt
över min tilltygade kropp
kryper undan i en mental skyttegrav
siktar och avfyrar
mindre dödlig ammunition
för den här sortens ångest
vill inte se mig död
bara illa ute,
utelämnad







060209




Fri vers av Aenima
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima