Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerad till min kamp för överlevnad.


Levnadsspår

Cykelsår mot asfalt
skrapsår från klätterträd
sår av ångestfördrivning och självhatande
Mina ärr är tecken på att jag har levt
fan så mycket mer än andra
när livet levt fan med mig
Det är ni som antingen stirrar i chock eller fördömande
ni gör mig generad
för er egen skull
Jag skäms inte
för att jag hittade ett sätt
som fick mig att orka leva ytterligare några dagar
vad som är skamligt och synd
är att jag alls var tvungen att stå ut med livet
istället för att bara njuta

Men jag tar igen det jag förlorat
jag lever ifatt och går om er








060207




Fri vers av Aenima
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima