Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjdhetsläge i vårrus



det befinner sig i nöjdhetsläge
vad det gör med alla känslor vet jag inte
på något sätt degraderas de ner
från första parkett

uppmärksamhet

nästan som en dvala
med fötterna orädda på jorden
lösgjord från betungande tankar
ångest och depression

självklar livsdrift

låta fötterna vandra i markerna
känna jorden det ojämna under dem
förföras av kommande vårdofter
blom gräs etcetera

berusande

så omfamnas människan idag
av kyliga vindar
med strålar som bländar
det som växer

fullkomlighet









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-07 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"låta fötterna vandra i markerna
känna jorden det ojämna under dem"
Livet!
2013-04-10

    ej medlem längre
En härlig text!
2013-04-07

    dreamoflife
Fina tankar i fint format!
2013-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
Väldigt fint! Och precis så!
Som att återfödas
2013-04-07

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat APPLÅD!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP