Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utkast......ur arkivet


En dröm


Drömde om dig inatt
visste du låg här bredvid
jag drömde du hittat hem
för att stanna hos mig igen

Tänker på dig idag
önskar du var här hos mig
minnen tvingar sig fram
ville åter få hålla din hand

Saknar nån gång ibland
när minnen tränger sig på
glömmer dock snart igen
vet att du ej kommer hem




Fri vers av Harriette
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-07 14:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En inre längtan som känns
2013-05-20

    Ken Cassel
Men det var ju precis det jag också gjorde, Harriette
Drömde om dig! :))
Vilket sammanträffande

Hihihi

Vilken fin dröm du har skrivit ner här

Kramar..
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette