Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ögonblick

Det finns stunder i livet man aldrig vill tar slut
Sånt man inte tar för givet
Sånt som aldrig suddas ut

Det finns känslor inom mig som alltid stannar kvar
En längtan som kommer
En längtan som jag har

Varje ögonblick vi får tillsammans
Varje andetag
Varje natt och dag
Är jag din




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 18:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-04-08

  Lars Hedlin
Så kärleksfullt och vackert :)
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana