Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min grotta






Nu seglar jag iväg

Ska du med

Du får sitta på min axel

Kanske krypa upp i min famn

Och är du riktigt snäll får du värma dig

I mitt inre

När du börjar frysa

Men gå inte vilse där inne

Du kanske inte hittar ut igen

Min grotta har många gångar




Fri vers av Tess74
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-07 19:51



Bookmark and Share


  dubbelve
Fyndigt och mycket bra skrivet!
2013-04-07

    John Silver
Mycket fin!
2013-04-07

  Ninananonia VIP
:) härligt
2013-04-07

  Densen VIP
...genialiskt skrivet!tappade andan;)
2013-04-07

  Densen VIP
...till MIN boning finns det många dörrar:)
2013-04-07

  Angel of love
Ömt och fint..
2013-04-07

    ej medlem längre
mycket fint skrivet!..
2013-04-07

  Angela Bohlin VIP
Vacker!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74