Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLEN SKVALLRAR

 

 

Den blågröna himlen

 

skvallrar

 

om

 

en kall natt

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 21:13



Bookmark and Share


  ULJO
Då passar en brasa, en värmande hand och en kopp te bra
2013-04-08

  Undine
Då är man glad om det finns någon som värmer en :)
2013-04-08

  Lars Hedlin
Då får man tänka på varma tider..de kommer ;)
2013-04-08

  Carina Bendix
Då är det mysigt att vara inne i värmen och ligga under ett tjockt täcke..:)
2013-04-07

  Densen VIP
tänk att då få lägga sej...
2013-04-07

  Densen VIP
....under ett täcke värmt av den egna kroppens kärlek:)))
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP