Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytbladsknivsats

nej fan, nu ryker de där jävla
bladen fram snart

för att djuret som klöser i sin kista
min bröstkorg
är levande begravd
behöver komma ut
måste andas

och jag är svag idag
och vill öppna kistan utifrån
så att mitt monster kan få luft
så det slutar klösa
så det börjar klösa
igen
imorgon




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som du beskriver skrämmande känsligt och äkta!
2013-04-08

    ej medlem längre
Bra fångat om att vara bur åt ett ångestmonster som river och söndrar din själ.
Prova med att skrika
-Ligg still eller dra åt helvete -där du hör hemma!!!
Hoppas det hjälper...
2013-04-07

    ej medlem längre
destruktiva handlingar föder ångest och korta njutningar
men det föder inte ett helt liv!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson