Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfragment

Och stjärnorna som föll
landade nynnande i barnens handflator
Då- när evigheten vilade i månskäran
på natthimlen

Nazeema höjde sitt huvud
och lät världarna genljudas
av skratt
Så att ekot för alltid
skulle finnas i deras hjärtan

Som viskningar
om natten





Fri vers av Myy VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-26 10:27



Bookmark and Share


  Propella
"Och stjärnorna som föll
landade nynnande i barnens handflator"

redan här har du mig. Och resten av texten är precis lika vacker.
2006-02-27

  Åsa Gustavsson VIP
En dikt som fångar upp allt det vassa och gör det mjukt.
Nazeema... Vad fint!
2006-02-26

  noname_realmind
Så vackert! Som från en annan värld... (ja du har ju rubriken Drömfragment...)
Fin rakt igenom, klar som kristall. Gillar ändå lite extra:
"evigheten vilade i månskäran"...
En femma för den underbara känsla dikten ger av skönhet, frid och glädje.
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP