Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

I min inre verklighet är

Du allt
jag vill ha
allt
jag behöver

Jag vill
ge dig allt
Du vill
inte ha det

så är
min yttre verklighet




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert. Så smärtsamt.
Hoppas de båda verkligheterna smälter samman en dag.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP