Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Livet är inte lätt, rätt, du bör vara nätt och blir aldrig mätt
Du dränks av vikter och plikter, skriver dikter
Det leder till flykter, du vill aldrig bli nykter
Du hör att kunskap är mäktigt, präktigt, riktigt
Det sägs att ett ordförråd är viktigt, att man ska leva försiktigt, vara taktfull, aldrig föraktfull
Ilskan ökar, stiger, men du tiger.

Sedan tystnad.




Bunden vers (Rim) av Hepatit
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hepatit
Hepatit