Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Om jag ändå vore
Din

Men jag är
Otillräcklig

Precis som mina ord
Är
Nu




Fri vers av Hepatit
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-01 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner så väl igen mig...
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hepatit
Hepatit