Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Allt var en storm
När du kom
Hit

Du är
Lungn och ro
Min klippa

Allt är en storm
Men nu är
Du
Här




Fri vers av Hepatit
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-04 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Hepatit
Hepatit