Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Förföljd av skratten från gårdagen
Fånge i mina egna tankar
Vill inte mer, har ont i magen
Blir ej utsläppt trots att jag bankar

Regndroppar på mitt fönster
Jag inväntar den kommande stormen
Dagarna följer ett evigt mönster
Min existens har förlorat formen




Bunden vers (Rim) av Hepatit
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text. Hoppas vinden mojnar snart...
2013-11-04

  b.c.
bra skrivet.. de två sista raderna säger allt..
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hepatit
Hepatit