Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med dig

Det är krävande
att vara den
du vill att jag ska vara
när allt jag behöver
är att vara mig själv
i din närvaro.

Du fyller på energi
med simpla ord
och gester
men jag vet inte längre
om de är dina.

Meningen med dig
är att rätta till mig
vart lämnar det oss då
vart lämnar du mig då
när du är så skev.

Kanske är din betydelse
inte lika betydelsefull
som min betydelse
är för mig.

Kanske har du gjort mig
så mycket gott
att jag numera
är alldeles för bra
för dina spel.

Du kanske är ett perspektiv
kanske det
är meningen med dig.




Övriga genrer av Synonym till anonym
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synonym till anonym
Synonym till anonym