Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann lögn.

Ett försök
kan det vara värt?
Nej.
Vem uttalade orden?
Vem uttalade orden
som förstörde allting?

Hon sa att du värmde hennes hjärta
det fick mig att undra
om jag älskar dig.
Hon tog dig under sina vingar
varför kan inte mina brutna
bära dig på samma sätt?

De avskyr dig
men jag ser dig
i ett klart sken.
Jag vet hela historien
Jag stannar kvar ändå.

Du ger dem bitar
men jag har ett färdigt pussel
Det är helt enkelt för jobbigt
att än en gång
plocka isär bitarna.
Tänk om vi kunde se
bilden som utvecklar sig
framför våra ögon.

Om många år är det försent
imorgon är för tidigt
Nu existerar inte.
Men tänk om nu:et fanns
tänk om nu:et förtjänar en chans?

Hon kan leva på din sanning
i många, många år
Jag har levt på våran lögn
i många fler.
Blir du aldrig trött på att ljuga?
Blir vi aldrig trött
på att sanningen är en lögn?




Fri vers av Synonym till anonym
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synonym till anonym
Synonym till anonym