Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odefinierbar

Varför sätta ett annat ord
på det som enbart är kärlek?

Larmet tjuter och sjunger
kanske har dörren
stått öppen för länge.

Varför definiera betydelsen
när vi älskar för att vi älskar
Finns det verkligen
olika sorter?

Kanske borde vi tystna
kanske borde vi förlora
det lilla som finns
Det är bra
precis som det är.

Men allting kommer förändras
vi kommer utplånas
Vi kan inte vara med varandra
Vi kan inte vara utan varandra.

Jag måste be dig
om förlåtelse
för att jag värderar.

Jag måste vända dig ryggen
Jag måste lämna oss bakom
För jag önskar så mycket
att jag kunde definiera våran kärlek
att jag kunde få den att betyda
det som den borde ha betytt hela tiden.

Jag förlorade.




Fri vers av Synonym till anonym
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-16 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synonym till anonym
Synonym till anonym