Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt


Vanmakten slår hårt

Maktlös kan jag ingenting göra

bara frustrerat se på


och hoppas...




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-08 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"och hoppas..."
Perfekt avslutning om vanmakt!
2013-04-09

  Lars Hedlin
bra och starkt förmedlat!
2013-04-09

  aol
starkt igenkännande känsa,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling