Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå med de som lider

 

Om det gick att lida

med de lidande

och på det sättet finna lösningar

på allt som livet gömmer.

 

Att kunna gå med Jesus Kristus

på lidandets väg mot korset.

Få känna

det Han kände.

 

Att solidariskt bära 

det som de som lider.

Tillsammans uppnå

den himmelska friden

även i vår vandring

på jorden.

 

Herre, gör oss redo

att få gå med de som lider!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å Herren älskar oss då...
2013-04-09

  walborg
Kraft för var och en efter förmåga
2013-04-08

    ej medlem längre
Ja, det är sant, vi må tänka på dem som lider och göra det vi kan.
2013-04-08

    Anki.A
En text som berör...
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP